KERESŐ Apróhirdetés Fórum Látogatóknak Cégeknek Szakmai rovatok Rólunk AKCIÓ
 
  www.iparos.hu
Adatlap
Bemutatkozás
A cég termékei

Üdvözöljük a FO-KU-SZ Kft. honlapján!

*** FRISS ***

Ezúton értesítjük Önöket, hogy 2010. április 6-tól Építőanyag Áruházunk az Ócsai úti telepünkön   

 

1239.Budapest, XXIII. Ócsai út 1-3. szám alatt működik tovább,

 

ahol könnyebb megközelíthetőséggel, szélesebb árukínálattal és hatékonyabb kiszolgálással várjuk kedves vásárlóinkat a megszokott színvonalon.

 

Bízunk benne, hogy továbbra is elégedett vásárlóként fogadhatjuk Önt!

 

Elérhetőségeink:

 

Telefon:       261-7227; 284-6694; 

Fax:       424-5413; 433-6665

Rádiótelefon:      06-30/962-3005

 

Email: fokusz@fo-ku-sz.hu   

Web: www.fo-ku-sz.hu

*** FRISS ***

A FORJÁN ÉS KUGLER Kft. átvette a MAXIT Hungária Kft. budapesti telephelyét és 2009. január 26-tól társaságunk folytatja a Magyarországon már jól ismert DEITERMANN és MAXIT termékek forgalmazását.
A MAXIT Hungária Kft. partnereinek a megszokott helyen, a megszokott termékválasztékot, magas színvonalú kiszolgálás mellett biztosítjuk.

DEITERMANN és MAXIT raktárunk címe és telefonszáma:
Cím: 1239, Budapest XXIII. kerület Ócsai út 1-3.
Telefon: (06-1) 284-6694, (06-1) 226-8577, (06-1) 424-5412
Fax: (06-1) 424-5413

*** FRISS ***

Engedje meg, hogy röviden bemutassuk Önnek a
Forján és Kugler Szigetelő- és Építőanyag Kereskedelmi Kft.-t.

Cégünk - mely jelenlegi formájában 2004 óta működik - "elődeinek" köszönhetően már több, mint egy évtizedes múltra tekint vissza az építőanyag-kereskedelem területén. A tulajdonosok a Schilling és Társai Kft., illetve az ÉPP-ITT Kft. eszközeinek, erőforrásainak összevonásával egy olyan új társaságot kívántak létrehozni, amely szakértelmével, megbízhatóságával és korrekt magatartásával példaként szolgálhat versenytársai számára.

A Forján és Kugler Kft. alaptevékenysége a szigetelő- és építőanyagok nagy- és kiskereskedelmi forgalmazása, mely korszerű építési rendszerek, illetve termékek márkakereskedelmét jelenti.

Többéves tapasztalatunk és piaci pozíciónk révén felkészültek vagyunk arra, hogy magas szintű kiszolgálást biztosítsunk úgy a felhasználók (kivitelezők), mint a folyamatosan bővülő viszonteladói partneri hálózatunk számára.

Forgalmazott termékeink kielégítik a korszerű építőipari követelményeket. A garantált minőséget építőipari alkalmassági bizonyítványok tanúsítják, melyeket kérésre rendelkezésre bocsátunk. Felkészült szakembereink készséggel állnak rendelkezésükre szakmai felvilágosítással, tanácsadással.

Áraink a mindenkori piaci viszonyokhoz igazodnak. Szerződött partnereinknek még kedvezőbb kondíciókat biztosítunk. Kérésre konszignáció alapján külön árajánlatot adunk. A tőlünk vásárolt termékeket igény esetén építési helyre vagy házhoz szállítjuk díjtalanul, vagy kedvező költségtérítés ellenében.

  Forján és Kugler Kft. 1103 Budapest, Noszlopy utca 2. Tel.: 424-5412

Az iPAGE ingyen elkészíti weblapját!