2011 Budakalász, Mező utca 7.

+36 20 970 8633

plantrade@plantrade.hu

Ön megálmodja, mi megtervezzük!

kérje ingyenes árajánlatunkat

energiatudatos szemléletmód

kérje ingyenes árajánlatunkat

költséghatékony megoldások

kérje ingyenes árajánlatunkat

Szolgáltatások

Építészeti tervezés

Célunk, hogy megvalósítsuk ügyfeleink álmát, szem előtt tartva a környezeti és telekadottságokat!

A tervezés egyfajta csapatmunka a Megbízó és tervező között, amelyben mi személyre szabott, egyedi megoldásokat kínálunk a kis családi otthonoktól a luxusingatlanokig, a meglévő épületek felújításától egészen a bővítésig.

Projekt menedzsment

Szakértelmünkkel segítjük a kivitelezés lebonyolítását

Kivitelezés műszaki felügyelete, amely magában foglalja a terv ellenőrzését, az ütemterv és a kivitelezői szerződés betartását a generál kivitelezővel, a beruházási költség nyomon követését, és a havi/heti jelentések készítését a Megbízó felé. Ezen tevékenységünk nagyban megkönnyíti a kivitelezés lebonyolítását az Építtető számára!

Szakvélemények

Meglévő épületek állapotfelvételi szakvéleménye, teljeskörű műszaki átvilágítás

Hivatalos szakértői véleményt adunk ki a megvásárolni kívánt vagy már megvásárolt ingatlanról ill. annak tényleges műszaki állapotáról, körültekintően megvizsgálva, hogy az épület szerkezete maradéktalanul teljesíti-e a rá vonatkozó műszaki előírásokat.

Passzívházak- Energiatudatosság, alacsony fenntartási költségek, értékállóság

A passzívház nem egy különleges kiváltság és nem is egyfajta misztikum, hanem a már ismert és elfogadott építéstechnológiák és anyagok felhasználásával tervezett és ezzel együtt maximális komfortot biztosító épület.

Fő irányelv a hőveszteség csökkentése és az energiaszükséglet majdnem nullára történő redukálása, a beltérben való nagyfokú komfortérzet megtartása mellett. Ez annyiban tér el bármely más hagyományos épülettől, hogy már a tervezés időszakában figyelembe vesszük a napsugárzásból illetve a használatból származó belső hőnyereségeket maximálisan szem előtt tartva a szigorú követelményeket, mindez annak érdekében, hogy az épület energiaszükségletét alacsonyan tartsuk.

Már a koncepcióterv elkészítésekor és végig a teljes tervezési folyamat során ún. PHPP programmal lépésenként, újra és újra ellenőrizni kell a terveket. Az építtetőknek segítséget nyújtunk a teljes tervezési és kivitelezési folyamat során, kezdve a telek kiválasztásától vagy az előzetes költségbecsléstől egészen a PH tanúsítvány megszerzéséig.

Bemutatkozás

Hopka József

cégvezető, építész
projekt menedzser
műszaki vezető
j.hopka@plantrade.hu

Nyitrai József

építész, műszaki ellenőr
felelős műszaki vezető
j.nyitrai@plantrade.hu

Fehér Csilla

asszisztens
cs.feher@plantrade.hu

Cégünk 2004-ben alakult, az elmúlt idő alatt nagy szakmai tapasztalatra tettünk szert. Elsődleges szempont számunkra, hogy egyedi megoldásokat biztosítsunk ügyfeleink számára ezért nem előre elkészített típustervek alapján dolgozunk. Igyekszünk minden igényt széles látókörűen kielégíteni, követjük az innovatív megoldásokat. Időt szánunk a tervezésre és közben folyamatos párbeszédet tartunk fent ügyfeleinkkel. Fontosnak tartjuk az épület külső megjelenése mellett azt, hogy a belső tér kialakítása minél praktikusabban kiszolgálja a benne élők igényeit.

Fő profilunkhoz tartozik a projekt menedzsment, amivel kapcsolatban az elmúlt 15 évben szintén nagy gyakorlatra tettünk szert. Ezen területen is maximálisan ügyfeleink érdekeit tartjuk szem előtt és segítünk, hogy költséghatékonyan és műszakilag szakszerűen történjen a kivitelezés mind a nagyobb, a mind kisebb léptékű beruházásoknál.

Kapcsolat

Az alábbi űrlap kitöltésével küldhet részünkre e-mailt. Kérdéseire, érdeklődésére a 24 órán belül válaszolunk.

2011 Budakalász
Mező utca 7.

+36 20 970 8633
plantrade@t-online.hu

Készséggel állunk rendelkezésére!

Hívjon minket bizalommal:  +36 20 970 8633

Partnereink

AgrobBuchtal
Prefa
Mapei
Owa
Bimoment
Baumit