Földmunka kulcsszavak melyekre az oldal optimalizálva lett: földmunka földmunkagépek gépi földmunkák.


Konténer rendelés bárhova Budapesten belül akár 1-2 óra alatt

földmunka
gépi földmunka

Gépi Földmunka

A földmunkák, sokrétű vállalkozásunk legkiterjedtebb ágazata. Hatékonyan kiszolgáljuk mind a magán mind a nagyobb céges szektort, így akár al- vagy fővállalkozóként is teljesítünk. Szolgáltatásunkat, Caterpillar Komatsu és Bobcat gépekkel végezzük, mindíg a legjobban igazodva az aktuális körülményekhez.
A földmunkagépek hatékony bevetését, precíz szakképzet gépkezelőink végzik, így biztosítva megrendelőink számára a minőségi munkát.
A gépi földmunkák körébe tartozó mindenféle munkát vállalunk, így tereprendezés, alapozási munkák, csatornázás, mélygarázsok, pincék, medencék kitermelése, talajcsere stb.

Hívjon minket!

Földmunkagépek

Állandóan frissülő és fejlődő gépparkunk, gumikerekes és lánctalpas földmunkagépek sorát vonultatja fel.
Gépeink alkalmasak csatorna ásásra, kábelárkok kiásásra, kerítésalap ásás -ra, sávalap vagy nyomvonal kiemelésre. A bobcat és komatsu gépek szűk helyen is képesek a hatékony precíz munkavégzésre. A mai gépekkel, legyen az nagyobb volumenű vagy kisebb munka, meg lehet bírkózni bármilyen tág vagy szűk terepen is. Így ma már pénzügyileg előnyösebb és időben is magasabb hatékonyságot tudunk elérni, mint a kézi erő alkalmazásával. Az általunk alkalmazott univerzális munkagépek állandó karbantartás alatt vannak, így bármikor a maximumot tudják kiadni magukból.

Konténer rendelés Budapest egész területére, zsákos sittszállítással.

Telefonszám: 30/334-0537
Nova bau 2005 KFT.
precíziósWebtopWYW Globál Directory
Telefonszám: 30/334-0537